Herr och fru Cromstedt

Ja, i lördags  gifte vi oss jag och Lennart,  i hemlighet, förutom våra vittnen som visste. 
Att gifta oss har vi pratat om länge, men inte riktigt kommit till skott, och dessutom inte haft intresse för något stort och att lägga massa pengar på det.
Sedan ville vi gifta oss innan bebis, så då blev det bestämt såhär, enkelt i sista sekund! Det var ju en chansning,  med bf 7 maj så hade ju bebis kunnat komma, men det gick bra! ❤

Sen var det väl mitt påhitt att hålla det hemligt, och det vet jag inte riktigt varför men så blev det! Lennart var lite orolig över hur mina föräldrar skulle reagera...
Vi ska försöka få till en fest längre fram när vi landat! 🍾

Bästa vännen Paula kom i lördags morse för att hjälpa mig att locka håret och sminka mig.  Mys! Så glad att du var med hela vår stora dag! ❤
Sedan åkte vi till stan och hämtade mina fina blommor. Sedan mötte vi upp vår kollega Kevin som ställde upp som fotograf.  Sååå tacksam för det också! Vi har än så länge fått ett par foton och de är superfina! 
Vi hade sådan tur med vädret också.  Efter veckor med fint väder blev det ju tyvärr regn i lördags, men vi hann ta bilderna och så innan det började.

Själva vigseln sedan var så mycket finare än jag trodde. Jag tänkte att det skulle vara så enkelt i rådhuset, och det var det väl också, men det var fint med prat om kärlek och så, så jag började ju såklart gråta. 

Vi är inga "guldpersoner " och inte för massa blingbling heller, så det blev vitt guld och bara en liten diamant i min ring. Känns ovant att se en ring på Lennarts finger, jag har aldrig sett honom med smycken över huvudtaget! 
Jag får tyvärr ha min ring runt halsen så länge, då jag är lite svullen om händer och fötter nu. (Konstigt va?!😂 )


Sedan åt vi mat på Taras.  Jättemysigt och jättegott! 

Så nu får jag fixa med att skicka in för namnbyte idag och sen får jag lära in en ny namnteckning! 😊