Styrka!

Åh, vad det är härligt att känna sig såhär riktigt mör, efter att ha kommit hem från ett hårt pass och fyllt på med god mat!
Efter att jag slutade jobbet idag cyklade jag till Chanel. Hm. Hon hade köpt semla. Inte kunde jag säga nej till det! Älskar semlor och hade inte ätit någon ännu! Bra att ladda med inför träning! :P Men tänkte köra dubbelpass, så det kändes nästan bra. Chanel och hennes sambo skulle sedan iväg på möte en stund, så då passade jag deras Amelia i knappt en timme. Hon var så nöjd med det så och visade mig sina leksaker :) Så söt!
 
Fick tyvärr meddelande från military att utepasset jag hade tänkt gå på var förskjutet så det blev inget med att köra dubbelt. Men åkte ner i alla fall.
Och jag blev rätt nöjd med ett enda pass, för det var hårt! Riktigt kul idag! Fast det är det ju alltid! Men nytt idag, som jag inte gjort innan.
Vi startade med uppvärmning med kettle bells. Olika swing.
Sedan hade vi två stationer.
 
1.
*Burpees
*Hopprep
*Kettle bells swing
*Mountain climbing med TRX
 
2.
*Bänkpress
*Marklyft
*Boxhopp
*Fällkniv med kettle bell (magövning)
 
Vi körde med tunga viker, så det verkligen kändes!
Först 45 sek på varje övning, två varv per station. Följt av 30 sek på varje övning, två varv igen.
Gött gött gött!!!! Mer sånt! Sånt blir man stark av! Blir spännande att se om det blir träningsvärk i morgon.....
 
Ska ta det lite lugnt i morgon. Det blir promenad till och från Bertilssons stuga med lunch där. Mys! Jag skulle gått med Paula, men hon fick förhinder. Fick i stället med mig min gamla kollega Sandra. Trevligt trevligt! Så får jag en till tur dt nästa vecka, med Paula! :)
Kan hända att jag hinner med lite hemmaträning i morgon med.
Sedan på kvällen ska jag ha lite bjudning med vin, fajitas och massage. Mys!!!
 
Sedan ska jag umgås mycket med andreas i helgen med. Blir trevligt, vi har inte setts på ett tag.
 
Ja, jag är lngleig nu! Slutade 15.00 idag och jobbar inte förrän 14.00 på måndag. Härligt!
Hade annars en bra dag idag med, som hela veckan. Startade med en jättebra instruktion i morse. En helt ovan gymmare, som var väldigt intresserad. Kul!
 
Igår jag ju två vattenfyss-pass med. Sååå kul. Tanterna som var missnöjda att få ny instruktör och klagat på et ena och det andra är sååå nöjda med mig nu. Kul kul! "Jag har aldrig blivit så varm förut" sa flera. Jag kör hårt med dem!
 
Cyklat har jag gjort hela veckan med. Det har gått fint, men det var lite trögt på hemvägen ikväll, då det kommit ny snö. Måste ta och åka lite skidor med!
 
Dags att slappa och vik tvätt nu!
 
Puss och kram <3