Sol och värme!

Ytterligare en vecka börjar lida mot sitt slut- det är galet hur fort tiden går!
Veckan har innehållit hyfsad träning och vi har jobbat hårt med storstädning på jobbet hela veckan!
Några pass simning i Surtesjön-simningen är ju helt klart det mest behagliga i detta väder! 😛 
Blev i början på veckan ett swimrun-pass.  Det gick väl rätt bra, men var ovant och tungt med skor när vi inte hade våtdräkt heller. Men bra träning!
Någon dag sprang Lennart till jobbet och jag cyklade, och tvärtemot på hemvägen. Smidigt! Men varmt på eftermiddagen. Jag föredrar dock ändå eftermiddagslöpning, och det är ju perfekt för att vänja sig för Hawaii!


I fredags åkte vi till Surtesjön och simmade efter jobbet. Det var väldigt varmt och vi struntade i löpningen som vi hade tänkt göra. Men blev hyfsat lång simning i alla fall. 
Sedan tog vi oss direkt in till stan för lite käk. Utnyttjade en kupong i vårt enjoy-häfte, och åt "två för en". Nu gäller det att vi är ekonomiska! ☝️

Blev sedan att vi utnyttjade en av Lennarts födelsedagspresenter- biobiljetter. Jag fick välja film😊Den var bra.  Mysig!

Igår skulle det blivit ett långpass med cykel. Men vi cyklade lite fel och det började ösregna och åska lite. Orkade inte leta upp någon bra ny väg sedan så cyklade sedan hemåt. Men tror det blev typ 75 km i alla fall.
Maten smakade mycket bra när vi kom hem i alla fall! 
Idag är det tänkt ett distanspass i löpning på runt 90 min. Hoppas det går bättre då! 😛

Dags att ta mig upp ur sängen nu.
Ha en fin söndag!