SEMESTER- ALOHA!!!

Yey! Igår lämnade jag jobbet för att nu vara ledig i 3 1/2 vecka! Hur lyxigt!!!
Så nu blir det att packa och greja, för på måndag morgon drar vi, på vår livs resa! 😍 
Kl. 02.30 väntar taxin, hur ska det gå? 😴

Ska bli sååå spännande i alla fall,  både tävling och hela resan! Längtar till sol och värme! Men jag har gärna något svalare just tävlingsdagen 13 oktober 😊

Angående träningen så har det väl gått lite sisådär.  Tränat har jag gjort,  definitivt,  men kanske lite för lite av triathlon-grenarna.  Det har varit mycket annat av min Grit,  och jobb på Stc med Öppet hus. Har i veckan tränat annat än jag brukar,  som MRL, body attack,  body pump och body combat.  Korta prova på- pass,  men ändå! Sen instruerade jag tillsammans med andra både grit cardio och grit plyo.  Det var kul! Gick väl helt ok, men behöver väl träna lite mer på det! 
Jag tror att all träning är bra träning, så det blir nog bra! Och jag ska njuta av loppet och bara ta mig igenom, jag har ingen aning om hur jag klarar klimatet.  Så det blir jättebra!

Slarvat lite med simningen,  men det får det bli mycket av i havet, när vi kommer fram. Så mycket roligare!!!
Det var äntligen ett par fina dagar i veckan så vi kunde ta oss ut på en cykeltur.  Det var härligt! 
Blev dock en punktering för Lennart, men det är sånt som händer.  Jag har ännu inte råkat ut för det, och åh vad jag önskar få slippa det på Hawaii med. Please!!!

Förutom att packa och städa idag så ska jag ta mig ut för lite löpning tänkte jag. Löpningen känns bra, så det är skönt! Men å andra sidan så är det den som är jobbigast i värme, men det är ju bara att sakta ner och gå, så det är jag inte orolig för ändå! 
Uppdaterar hur det känns när vi är framme! 😉

Igår hade vi inspirationsdag för grupptränings-instruktörer med jobbet, på Angereds arena.  Det var riktigt kul! Blev ett spinningpass,  föreläsning och kort men intensivt pass med Jim Berg och två grymma vattengympa-pass. Kul dag! 
Och täckte sedan upp några timmar i Kärra då det var hinderbana. Men som sagt- nu är jag ledig!!!

Uppdaterar vidare när vi är på plats och berättar hur ni kan följa oss och så vidare...

KRAM!