Helgen och start på veckan!

Tiden rusar iväg, nu är man i gång med en ny vecka och imorgon är det 1 april! Galet!
 
Helgen fortsatte, och avslutades lika bra!
I lördags var det riktigt soligt och fint! Då var vi ute på gården större delen av dagen. Härligt!
Tjejerna älskar att åka snöskoter med pappa!
Faster älskar att kramas med prinsessorna!!!
 
Det blev en lugn dag träningsmässigt, men jag och Akira tog en promenad i alla fall :)
 
På kvällen var brorsan och Liselott på fest, så jag var barnvakt åt fina duktiga tjejerna! Det gick fint! Iris somnade utan problem och jag och Irma hade mys och tittade på Frost!
Sedan somnae hon gott till slut.
 
Att tiden ska gå så fort!
På söndag vid lunch åkte jag igen. Stannade i Malung och lunchae med min gamla bästis, Lisa. Gott med thaimat, och så med bästa sällskapet också!
Sedan körde jag vidare. I snö igen. Men det var väldigt mycket lugnare än på torsdagen i alla fall! Och innan Värmlandsporten så övergick det till regn.
Söndagskvällen spenderade jag med mamma i torpet. Mys! Jag bjöd på massage, hon bjöd på jättegod Broccoli-och ädelostpaj. Mums!
Pappa, som jobbade kväll till sent, fick jag träffa till frukost i alla fall, innan jag körde hem!
 
Och nu är man igång igen. En rolig jobbkväll igår, med ny vikarie som jag klickade väldigt bra med. Vi babblade så mycket så saker blev lite snurriga :P Men tiden gick fort och passet gick bra....
Idag var det en väldigt lugn dag, med ett par skolklasser bara.....
 
Ikväll har jag varit på ett bra pass på Bunkern. Gött att vara tillbaka! Det var en tuff starter med knäböj och thrusters i 10 minuter, så svetten rann redan där! Följt av tuff cirkelträning med. Gött, gött!
Sedan var jag på kvällspromenad med Anna och Lisa runt Kärra. Mys!
 
I morgon ska jag åka och byta däck på bilen, så vi får se om jag hinner med ett snabb pass på gymmet innan jobb. Hoppas!
Och sedan är jag ledig torsdag och fredag. Gott! Ingen jättetuff jobbhelg nu under påsken, då vi bara har öppet på lördag :P Skönt med lite extra ledighet! Äntligen ska jag fixa ordentligt och få fint i lägenheten!
 
Och så träna mycket! Nu har jag vilat och laddat!!!!! :D
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på Biggest looser!
God natt!