Halloween=träning :P

 
Ikväll går en massa folk på Halloween-fest. Men inte jag inte! Jag avslutade en suverän träningsvecka med ett gött, jobbigt och svettigt pass i Bunkern, för att nu vara hemma och fredags-slappa! Det är inte fel alltså!
 
Passet idag var förutom uppvärmningen vad som kallas "30".
Vi körde:
*död man kettlebell
*crunches i TRX
*mountain climbing
*armhävningar
*russian twist
*burpees
*"upp i brygga mot bänk" (baksida lår)
*hoppa sida till sida på bänk
 
Alla övningar gjordes i 30 repetitioner, och varv efter varv i 30 minuter! Asjobbigt! Men jag gillar sånt där man bara kör på, och man kör utifrån sig själv.
Efter detta gjorde vi en finisher där vi två och två i 5 minuter skulle turas om att göra jägarstol och planka. Vi bytte när det blev jobbigt liksom. Jägarstol kändes jobbigt direkt, så det blev snabba byten!!! :P
Citat träning
Men nu blir det ett par dagars välförtjänt vila, efter en vecka fylld med mycket träning. Och mycket cykling! Jag har under veckan cyklat ungefär 20 mil! Det är väl inte så illa!
 
Anledningen till vila är för att jag ska umgås med delar av min familj i stället! I morgon åker jag till Hyssna, till "Farmor Gunvor". Pappas biologiska mamma som vi fick kontakt med för några år sedan. Mamma och pappa åkte dit idag. Så det blir mysigt att vara med dem! Och på söndag åker mamma och pappa med mig och sover över till måndag. Mys-helg! <3
 
Under min lediga dag i dag har jag också varit i Mölndal hos Paula. Mys! William var och lekte med en kompis, så det var mest tjejerna som hade mys! Vi och lilla Isabella. Alltid lika kul!
 
Ha nu en trevlig Alla Helgons helg!