Skagen!

Åh vilken härlig dag vi hade igår!
Kl. 8.00 åkte vi med båten mot Fredrikshamn. Gick så bra så, att komma på båten med cyklarna och allt.
På båten fyllde vi på ordentligt med energi i form av brunch :)
Sedan var vi ute på däck. Härligt!
 
 
 
 
Väl framme funkade allt smidigt också, vi rullade av tillsammans med motorcyklarna :) Och så var det förstås andra cyklister man kunde följa efter. Men det var skyltat bra mot Skagen.
 
Vi cyklade några kilometer bara, innan jag fick för mig att vi skulle stanna vid en rastplats och pumpa mina däck, som inte alls var så välpumpade som Gabriellas. Och jag har allti haft svårt att pumpa med dessa ventiler. Så sagt och gjort, vi pumpade. Försökte. Och lyckades släppa ur ALL luft. Och fick inte i nåt igen! :( Antagligen hade vi pajjat hela ventilen. Så det var bara att plock av hjulet och byta slang.
Vid det laget var jag helt övertygad att vi inte skulle ta oss till Skagen! Det kändes helt hopplöst- att vi inte alls skulle lyckas fixa däcket. Så jag tyckte att Gabriella skulle fortsätta själv och allt vad jag sa... Där fick hon se min negativa sida.... Men fantastisk som hon är var hon positiv hela tiden och struntade i vad jag sa! Det är en bra vän det!
Och tillsammans lyckades vi fixa det hela! Så nöjd och stolt jag blev då! Så nu vet jag att jag kan byta punka utan större problem. Visst, jag har gjort et förut, men det har gått sådär. Men nu så!
Skitig blev man dock! :P
Finaste cyklarna! Våra färgglada Nishikis! <3
 
Så sedan trampades det på!
När vi närmade oss Skagen var vi rejält trötta och ville bara vara framme, vi skulle fyllt på med lite energi innan.
Men till slut så! Och det första vi ville göra var förstås att bada, och sedan äta lite mellis!
Det var mycket folk på stranden.
Så där slappade vi en stund innan vi tog oss tillbaka till centrum för att hitta nånstans att äta. Och det var inte det lättaste, det fanns mest pizzerior bara. Och vi var mer sugna på fisk.
Till slut hittade vi ett ställe i alla fall.
Men det var väl ingen toppmat direkt. Vad sägs om uppläggningen??! Hm... Havskatt var det i alla fall. Gott att få nåt i sig men inga höga betyg direkt. Då var ölen godare!
Storätande marathontjejer som vi är så blev vi inte riktigt så mätta som vi hade önskat heller, så det fick bli en glass till efterrätt!
 
Tiden gick galet fort! Det blev lite sämre väder sedan, men vi ville i alla fall ta oss bort till Grenen, där haven möts, så vi skulle ha sett det i alla fall. Så vi cyklade dit i rejäl motvind och fotade lite i stormen!
 
Sedan var det bara att bege sig tillbaka mot Fredrikshamn. Trots ömma rumpor cyklade vi på duktigt snabbt! Vet inte vart Gabriella fick sin energi ifrån! :P
Men det var skönt att komma fram i tid. Särskilt då vi lyckades cykla fel sista biten, när vi kommit in i Fredrikshamn. Lustigt när det gått så bra hela vägen! Men det var dåligt skyltat på tillbakavägen.
Vi hann i alla fall med att få oss lite ma och öl igen :P innan båten gick.
Åh så trötta vi var när vi väntade på att få komma på båten! Den var lite försenad, så vi kom iväg närmare 0.30 tror jag. Det låg folk och sov överallt, så det gjorde vi med. Lade oss på golvet. Och tack och lov lyckades vi sova ganska bra. Skönt! Fast det var massa irriterande högljudda människor med! Grrrr!!!! :(
Det kändes ganska konstigt att cykla hem vid fyra i morse, när folk var på väg hem från krogen! :P Vi slapp då bakfyllan i dag!
Skönt att lägga sig i sängen när man kom hem!
Jag sov till 10-tiden i alla fall. Sedan åt jag frukost, och gick ned till tjärnen och fortsatte att läsa och sova! Verkligen mitt nya nöje! =)
 
Och så kunde jag givetvis inte låt bli att gå på mitt favoritpass i Bunkern idag! Cyklade dit förstås, och det var inte så jobbigt som jag trodde, trots gårdagen!
Grymt pass med Robbam idag! Uppvärmningen startade med ett litet varv löpning ute och sedan inne. Följt av lite push ups och sit ups. Sedan massa jobbiga utfall med kettle bells. Redan där dröp svetten av mig!
Passet:
Detta gjorde vi två och två. Varje övning 1x90 sek*30 sek vila*1x60 sek*30 sek vila*1x30 sek
Jag körde tillsammans med instruktör-Linda, så vi "Lindorna" var grymma! Men jäklar så svettigt!!!
Och avslutade med en rolig variant av magträning som finisher....
Så jag älskar denna träning!!!
Det syns inte riktigt på bilden hur sjukt svettig jag är! Men jag är GENOMBLÖT! Fast har väl torkat av mig ett tiotal gånger....
 
Men i morgon blir det vila. Hoppas jag. Men beror väl på hur mycket mamma och pappa vill ha hjälp med! :P För i morgon åker jag till dem! Blir mysigt att komma ut till torpet.
Sista semesterveckan startar i morgon. Men det känns bra, semestern har varit grymt bra!!!