77 km på tre dagar ✔

Då var det gjort! Sandsjöbacka sprint trippel! Vi gjorde det! Och jag mår långt över förväntan! Känner mig bara sådär gött seg som alltid efter lopp. MEN mina vader är sååå trötta och ömma! Kan bero på att jag inte är så van vid trail-skorna jag sprungit i, att jag sprungit mer på tå eller bara att jag sprungit i tre dagar! 😂 Fast detta började redan efter fredagens etapp så... Får se hur det känns i morgon!

Så! Fredagens 25 km i mörkret gick bra, men vi båda tyckte det var tuffast. Det är lite svårt med mörker trots lampa och det var då också som kladdigast och blötast.


Sen var det bara till att ta sig hem och förbereda för nästkommande dag och lopp och hoppa i säng!

Och var det dags igen, lördag förmiddag, att ge seg iväg för den längsta distansen, 30 km. Som sagt, redan här med lite stela väder. Men det gick hyfsat. 

Lättare utan mörkret och lite hårdare och torrare, men jag lyckades halka omkull ett par gånger så jag har några blåmärken.
Vi unnade oss att stanna till och njuta av utsikt och fota lite på vägen.

Och det bästa av allt på turen! 
Det var riktigt gött att komma i mål! 
Och då fick jag dessutom en överraskning, då jag vunnit en startplats för valfri distans nästa år. Så kul! Blir alltid så lycklig över att vinna något då det händer så sällan! Så vi får se vad det blir nästa år. 82 km?! 😲

Gott att hinna ta det lite lugnt och slappa under eftermiddagen och kvällen innan läggdags och laddande för sista etappen.  Givetvis somnade jag på soffan! 😴

I morse blev det lite stress då chauffören inte dök upp på Backaplan när de skulle ha byte. Så där fick vi snälly byta buss. Det verkade lite kört att hinna i tid, men vi lyckades hitta en annan anknytning, men med en spårvagn som var sen så jag blev stressad igen. Men till slut så!
Aj aj så vaderna kändes i morse! Men vi tog oss iväg, och det gick! 
Idag var Lennart grym! Han säger att han är dålig på trail men löste det riktigt bra och där det var plant stack han framför som en gasell. Ungefär halvvägs försvann han sakta men säkert längre och längre fram och kom i mål typ 8 minuter före mig. Och avslutade sista biten med 4.30-tempo vissa bitar.  Crazy!!!
Men jag pinnade på med trötta vader och passerade allt lite folk. Och jag är sjukt nöjd med min 8e plats.  Top ten. Yey!


Äntligen i mål efter dessa tre dagar! Sååå gött!

Det firades med att åka direkt till Göteburgare för goda och välförtjänta öl och burgare. Mums! Aldrig smakar nåt så gott som efter lopp!

Vi köpte med oss semlor som efterrätt också. Mums!!!
Vi har lagt till litegrann till vår "lilla" samling nu med! 😜

Min bästa kompis idag! 
Blir spännande att se hur det känns i morgon! Det får bli en liten, lätt jogg på 3 km för att hålla igång runstreak.  Men sen ska jag ju hålla våtväst-pass också! 🙈

Ha en fin vecka!