Härlig ledig höstdag!

Åh vilken härlig dag jag haft i dag! Och hunnit med massor! Men ändå tagit det rätt lugnt. Typ :P
Jag hade min lediga tisdag i och med att jag egentligen hade jobhelg, men jobbat in den tidigare. Skönt med mjukstart på veckan!
 
Jag startade efter lite slapparmorgon med en lågpromenad in till stan. Åh, helt underbart väder!!! Härliga höst!
Sedan gjorde jag en chansning och gick til Droppen för att lämna blod. Var osäker om mina värden skulle  vara bra sedan helgen, och all tidigare löpning (man kan ofta få låga värden av det). Men jag hade bättre värden än någonsin! Häftigt! Jag är verkligen frisk, se så bra det är att träna mycket! ;)
Gick fint gjorde det, och jag fick reda på att det var 20:e gången jag lämnade! Det är en del blod det! 20 x 4,5 dl!
 
Men det är så enkelt, jag uppmanar alla som kan att göra det!
Blev en t-shirt som tack.
 
Sedan gick jag till Löparlabbet. Mästaren i att reklammera skor- det är jag det! Jag upptäckte  lördags när jag hade gula strumpor att det var ett litet hål vid tån. Typ som att jag skulle gjort hål med tånageln. Men det har jag inte, har ju inga trasiga stumpor. Och i vilket fall borde dt inte gå hål efter rygt två månader?! Då jag reklammerade mina förra löparskor! :P
Nåväl, som tur var så gick det bra, så nu har jag återigen nya skor, efter att ha sprungit två långlopp plus ett antal mil på de förra. Men som tur var fanns samma modell kvar, jag gillade dem!
 
Man får se det positivt. Kanske behöver jag inte köpa nya skor till våren nu då?! Fast å andra sidan vore det bra med ett par till att variera sig med.....
 
Sedan ställde jag mig och väntade på bussen. Hade ju inte min cykel med mig :( Där var det en "fullgubbe" som började prata med mig. Jag brukar inte orka med sånt, men kände mig på bra humör och snackade med honom. Och det var så kul, han tyckte jag var så fantastiskt trevlig och önskade mig en helt underbar dag. Lite kul att göra någon- vem som helst- glad egentligen.
 
Åke ut mot Bäckebol och XXL. Handlade på mig lite bra att ha grejor för mitt cyklande, som man får betalt genom jobbet. Toppen!
 
Blev en liten promenad igen sen när jag kom hem, efter att ha käkat lite. Lite handlande.
Sen satte jag igång med bullbak! Längesen jag bakade bullar, och på lördag är det ju faktiskt Kanelbullens dag!
Det blev vanliga, jättegoda kanelbullar och så bullar med blåbär i med. De sistnämnda blev också riktigt goda, men rätt kladdiga!
 
Kan hända att jag tar med ett gäng till mina kära kollegor i morgon. I morgon har jag jobbat i Kärra i exakt ett år också, det är väl värt att fira! Helt galet så fort det gått!
Jag ska ha utvecklingssamtal med chefen med, kanske ska jag fjäska lite :P För det är ju sååå min gej! Eller inte! Jag tål inte sånt!
Nu har jag i alla fall vilat lite ett par dagar. Men nu är jag på g att börja träna igen! Dock hinner jag nog inte rktigt i morgon, pga möte innan jobbet. Kanske blir lite lätt morgonträning hemma bara. Och sen har jag ju mina svettiga pass.....
 
Ha en fortsatt bra vecka!