Vättlefjällsleden

Åh vilken dag! Långpass fick vi till- min bästis och jag, och så blev det fint väder till råga på allt! Vad solen gör en glad! Särskilt till dagens tuffa pass, underlättar et med solens energi!
Vi körde till Angered för att testa på Vättlefjäsleden, som vi aldrig sprungit förut. Jag är så nöjd att jag hittae utan problem, jag börjar allt kunna hitta lite genom bilkörning i stan! :)
Nåväl, vi hade ju hört att det var en rätt tuff runda på 25 km, så vi bestämde innan att vi skulle ta en feel good-runda, i "prattempo". Och det är ju det vi behöver träna- att vara ute länge, tempot spelar mindre roll.
Och nog var rundan tuff! Mycket backar, mycket stenar, rötter, vatten och spänger så man fick se upp vart man satte fötterna! Men sååå fint! Vi förundrades över hur växlande naturen var! Och stannade några gånger och knäppte kort och fylle på med energi.
Sooool!!!!!
Glada löpartjejer insuper D-vitamin och frisk luft i fantastisk natur!
När vi kom tillbaka till bilen visade inte Gabbis klocka (som ska stämma bättre än runkeeper) 25 km som det skulle vara, så vi fick ta en tur upp till en utsiktsplas med, fin utsikt! Bara en backe till på 200 m. :P
 
Oj, oj, sista biten fanns inte mycket energi kvar. Längesen man åt frukost, och länge hade vi varit ute. Sista biten var vi tysta trots prattempo, och fokuserade på oss själva! Gott det med!
En perfekt runda, den kommer vi att göra fler gånger, perfekt träning inför Axa!
 
Tack bästa löparkompis och vän fö idag! <3
I morgon ska det fyllas på med energi genom Brunch på St. Jörgen, tillsammans med Anna och Lisa också. Mys! Älskar att ha alla fina människor som vänner! <3
 
Ha en skön lördag!
Det ska jag ha. Kommer inte hända mycket mer än att ligga på soffan :P