Borta bra men hemma bäst!

....Nja, jag vet inte jag...

Efter en helt underbar resa så känns det lite sådär att vara hemma i ett grått Göteborg. 
Jag har nog aldrig njutit så mycket av en resa förut. Var verkligen välbehövligt! Men det var väl såklart att allt, allt var så bra! Kul med Iron man-tävlingen, bästa vädret hela tiden, ljuvlig mat, mycket bad, och framförallt det allra bästa sällskapet! ❤

I sin korthet då, en berättelse om semestern och lite bilder...

När jag kom fram på torsdagskvällen var det varmt och skönt och blåste massor!!! Det kändes lite skrämmande inför lördagens tävling.  Jag hade då inte velat cykla i det!!! Men det hade lugnat sig på fredagen och till lördagen ännu mer.

Lämnar in cykel och annat bland maaaassa cyklar! Galet!



Och så kolhydratladdade vi lite dagarna innan. Måste ju hjälpa till lite! 😉

Morgonen innan träffade vi ett gäng som alla skulle köra. De joggade ur benen lite lätt och kort, jag fortsatte några kilometer. Min första runda i värmen. 🌞

My hero!



Och så var det tävlingsdagen! Alltså, Lennart är så jäkla grym! Jag har aldrig förut känt mig så stolt! Stod och bölade flera gånger! Och det var så häftigt och kul att vara med och se!!!

Efter växlingen till cykel, när han kört iväg och skulle vara borta typ 6 timmar tog jag mig ut på min egen halvmara, vilket jag bestämt eftersom jag missade Göteborgsvarvet samma dag. Inget personbästa där inte! Fasen vilken värme, jag tog det lugnt så det slutade på strax över två timmar.
Det var för mig ofattbart att de orkade springa dubbla distansen, och det efter 3800 m simning och 18 mil cykel. Vilka hjältar!!!

Och min egen hjälte var bäst av alla såklart! ❤

Hungrig (a) och törstig (a) efteråt förstås!


Kvällen dagen efter var vi på fest för alla Ironmen. Lyx med stor buffé och sen en massa tal då vinnare presenterades och allt.  Jättetrevligt! Men som vanligt önskade jag att jag kunde prata spanska. Måste plugga, plugga!

Sista bilden här är på riktiga coolingar! De är typ 70! Blev riktigt imponerad!!!



Sedan hade vi en hel vecka att bara vila, mysa och ha det alldeles underbart! Vi åkte runt i stort sett hela Lanzarote och vi åkte även till Fuerteventura och bodde på hotell där en natt.
God mat hela tiden- tur vi delar detta intresse! 👌😜
Några löpturer och lite simträning också.  Bättre kan det inte bli!!!

Over and out!

Dags att fixa lite här hemma, tvätten, packa upp osv och sen ska man tillbaka till verkligheten - och jobba!