Jäkla håll!

Börjar med att uppdatera om helgens lopp i Kungsbacka, då jag nu släppt det något, även om det grämer mig! 
Ett av mina bästa lopp, utifrån känsla. Jag startade bra, så jag kom iväg, och sänkte sedan till ett behagligt tempo som jag sedan höll länge. Ökade där det var lättlöpt så jag sparade in tid. 
Vid en mil ungefär tog jag lite gel, som jag hade som reserv. Det hjälpte, jag blev piggare av det. Fick dock lite håll, men genom att sänka tempot något och andas lugnt blev jag av med det. 
Loppet fortsatte bra. Med kanske 4 km kvar var jag ganska trött, men visste vad jag hade framför mig, lättlöpt raksträcka för spurt. Laddade med lite gel igen och ökade. Och pang! Med knappt 2 km bara snäll det till i magen, jag fick en jävulsk håll, så jag fick gå, och kunde knappt det, stod nog stilla en stund. Hemskt! Djupa andetag hjälpte inte heller, men till slut kunde jag i alla fall lunka i mål, men en hållning som såg hemsk ut skulle jag tro!
Kom i mål på 1.39.24. Detta är ju en rätt bra tid, min näst bästa tror jag. Men det stör mig att inte få veta vad jag sprungit i mål på utan håll! 
Men men, nu vet jag att formen är bra, och hoppas att det fortsätter så och ännu bättre till varvet!
Ingen gel då! ☝️ Jag har gjort det här misstaget två gånger- aldrig mer! Inte utan att vänja mig vi det. Och jag är lite anti att alltid stoppa i mig skit vid träning så då blir det svårt! 😝
Före lopp...
Och efter. Lennart grym som alltid! Tror han sprang på 1.27!
Trots pb-miss förtjänar man after run-pizza! 
Utemöblerna tog vi fram efteråt, då får man sitta på golvet! 

Underbara dagar. Dagen innan, i fredags var jag ledig  och då var det rena sommarvärmen! Hade en fantastisk dag med Anna,  Livia,  Triton och Sirius. 
Bertilssons stuga med bästa fisksoppan är alltid helt underbart! Med tillhörande promenad dit. 

Fantastisk också att denna fantastiska vän blir min kollega nästa vecka! 

Denna veckan har varit bra hittills,  med bra träning, lite extra cx-pass, ett bra löppass till jobbet igår, och allmänt flutit på bra.
Idag är jag ledig inför jobbhelg. Men som vanligt rätt fullt upp med däckbyte,  handla, cx-pass och massage. 
Men hinner slappa lite med, så det är gött!

Lennart åker iväg på träningsläger idag och blir borta hela helgen. Det blir tomt! ❤
Men jobbar ju, så det går fort ändå. Och lite skönt att bara slappa själv med mina serier 😊

Trevlig helg!
☀️