En vecka att jobba!

Tiden bara flyger fram! För tre veckor sedan sade jag till en kollega " det är redan tre veckor sedan mina föräldrar var här" . Vilket jag visste   då vi jobbar på tre veckors-schema, och jag var så trött den torsdagen före ledig långhelg. Nu har det gått ytterligare tre veckor- så sjukt!
Gått av för skön ledig långhelg, och nästa fredag jobbar jag min sista dag för i år!!! Så sjukt, men så skönt!
Jag ska ta hand om mig själv och bebis och bara njuta, fixa, rensa och göra i ordning.  Tror inte jag kommer få problem alls att spendera mina dagar! Och kanske kan jag till och med unna mig att plöja massa serie-avsnitt! Det gör jag aldrig!
Men listan är ändå ganska lång på saker jag redan nu tänkt göra:
*sy filt
*sy spjälsängsskydd
blev stormförtjust i att sy efter att ha lyckats sy vårt baby nest. *tvätta bebiskläder
*sätta ihop och göra i ordning spjälsäng
*köpa skötbädd mm, badbalja plus lite annat som fattas
*rensa byrå
Och sånt som inte rör bebis, som
*plantera frön
*frosta av frys
*rengöra ugn
*putsa fönster
Osv osv 😊

Tänkte dessutom ta mig upp till Dalarna och hälsa på brorsan och familj. Var evigheter sedan. Bästa Irma, fasters stora tjej har fyllt hela åtta år!!!

Jag mår annars strålande! Växer så det knakar med vilda bebisen i magen tror jag! 😂Fortfarande inga besvär alls, det är jag så tacksam för! 
Lite tråkigt att jag inte kan jogga, då jag blir så stel och för lite ont i ländryggen efteråt, men det slutade jag med för ca 3 veckor sedan. Nu hade nog själva turen varit lite klumpig med 😂
Funkar bra med promenader med så det går fint! Härligt nu när det är så fint väder med! 🌞 Riktig vår de senaste dagarna!!!
Håller i lättare styrketräning med, det är riktigt skönt! Cykling känns också bra, så jag ska försöka gå på lite pass nu när jag slutar jobba och blir ledig de bästa träningsdagarna för pass, typ nån dag och onsdag.
På söndag är det Vasaloppscykling på Stc. Start kl 8.00 och avslut när förste man går i mål. Ca 4 timmar. Men jag får ta det så lugnt som det behövs och även pausa vid behov! 🤰💪👍
Ska även på kvartalsutbildning samma dag, cx och grit,  men jag kommer nog mest kolla på. Gör det jag kan- Inga hopp och inget för buktryck! ☝️

I eftermiddag har jag fikat med killen jag tidigare var kontaktperson till. Han har nyligen fyllt 15 år och jag skickade ett grattis-sms och frågade om han ville ta en fika.  Och det ville han. Han verkade må bra, skönt det, annars hade det känts jobbigt att jag avslutat mitt uppdrag...

Allright! Ha en fin helg! ❤😘