Massa godsaker och härligt sällskap!!!

Då har ytterligare en vecka gått, och så även en helg! Tiden rusar fram och nu är det höst! Har ju varit riktigt kallt i veckan också. Brrr...
Jag har haft en riktigt bra helg! I fredags tog jag buss/spårvagn till jobbet och sprang hem, för att vinna tid =) Det var en skön runda i eftermiddagssolen, som slutade på 14 km. Och det kändes riktigt bra, trots att jag både lämnade blod och hade fastedag dagen före.
Tog sedan en snabb dusch och fixade i ordning mig, för att åka in till stan med Joanna.
Vi besökte Taras, där vi käkade tvårätters och drack ett par glas vin. Det var såååå gott och mysigt! Vi delade på en förrätt med massa olika smårätter och sedan åt jag lammgryta med turkiskt ris. Lyckad fredagskväll!!!
 
Igår, lördag, hade jag en lagom sovmorgon. En stund efter frukost joggade jag bort till Skatås. Där hade jag ett eget crossfit-inspirerat pass vid utegymmet. Körde 5 set, där jag gjorde 5 övningar, med en minut för varje, och löpning i backe mellan seten. Det är definitivt något jag kommer göra fler gånger!!!
 
Sedan var det att ta sig hem för snabbdusch igen. =) Sedan tog jag mig in till stan och åt lunch med Andreas och hans syster, kusin m.fl, som var på besök. Det var trevligt. Kul att träffa dem igen! Och skönt att man kan!
 
Fixade sedan hemma med städning, matlagning och bakning. För på kvällen skulle jag ha middagsbjudning med mina fina gamla kollegor/vänner Mia och Lena. Vi kom fram till att det är åtta år sedan vi jobbade ihop, så det r himla kul att vi ses ibland! Som vanligt hade vi en mycket trevlig kväll, då vi åt och drack gott, pratade och skrattade. Jag blev väldigt nöjd med middagen och den verkade vara uppskattad av mina gäster också =)
Förrätt: Sparris inlindad i Serranoskinka, med mozarella
Varmrätt: Fläskfilégratäng med tattkantareller, med ugnsrostade rotfrukter (råkade börja äta innan jag fotade, därför är det lite rörigt!)
Kladdkaka med polly, med grädde
 
Som om inte det var nog, så hade Lena med sig maaaaassor med godis också! Vad vi åt!
 
Jag fick också så himla fina presenter! De är så gulliga!

En jättefin Orkidée fick jag av Lena också. Men jag lyckas inte få in någon bild på den nu =( Inte lätt att vara oteknisk! Det var himla kul i alla fall! Lena fick en Orkidée av mig för en massa år sedan och den trivs jättebra, så nu hoppas vi den här är lika glad! =) Nu har jag några blommor i alla fall! Det gillar jag!
 
Jag har dock hittat en liten nackdel med lägenheten nu. Det är inte helt lätt att laga massa mat i lilla "köket"! Hihi det blev ganska trångt! Jag kom på i förmiddags att jag skulle ha fotat hur det såg ut med all disk, men det km jag ju på när jag var klar! =) Jaja inte så ofta man lagar trerätters och så...
 
Idag har jag mest fixat och donat. Först diskat då, sedan gick jag och handlade lite. Övade på nya body pump-releasen, tog en promenad.... Skönt att bara fixa för sig själv. Tvätt har jag också. Det får jag inte glömma att hämta nu snart! =)
 
Och just det, bakat bröd har jag gjort med! Gott blev det!!!!

Recept om någon önskar, mycket enkelt!!!!!
2 dl fiberrika havregryn
5 dl dinkelmjöl
1 dl linfrö
1 dl russin
1 dl (grovhackade
9 hasselnötter/solroskärnor
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
4 dl mild yoghurt
1/2 dl flytande honung
1/2 dl lingonsylt
Blanda allt torrt. Rör i allt flytande. Häll i smord avlång form på 1 1/2 l. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i 35 min. (fast jag hade längre, den var ej klar) Gott gott!
 
Jag tänkte jag skulle hålla mig ifrån godiset idag, men inte gick det. Haha. Men i morgon är helgen slut i alla fall, då går det bättre!
Det är sista dagen på Rannebergsbadet i morgon, då ska vi få snörgåstårta och Shwarzwaldtårta. Ojoj. Får bli riktigt hård träning resten av veckan sedan!!!!!
Så på tisdag börjar jag på Kärrabadet. Spännande....