Helg med besök, fest, träning......

Jag har haft en riktigt bra vecka, fylld av en masssa kul!
I torsdags morse hämtade jag upp min kära vän Levke från Kiel-båten. Så himla kul, vi kom fram till att det är 15 år sedan vi lärde känna varandra i Australien!
 
Vi började med mysfrukost på favorit-kafét Le´ Petit.
Alltid lika gott!
 
Sedan eftersom det var regnigt och tråkigt väder och Levke var shoppingsugen så åkte vi till Frölunda torg. Blev lite shopping för mig med. Jag är hopplös!
Lyxfika på Adams café blev det också! :P Riktigt bra där! Jag köpte lunch där dagen innan också, när jag var i Frölunda på möte...
Tog en tur till Näset innan vi åkte hem.
Men vi fick hitta tak och skyda oss från regnet en stund.
Konstigt väder, sol och regn...
 
Sedan bar det hem till middagen som var färdig i min crock pot! Lyx!
Pulled pork blev det. Gott! Dessutom hade Levke aldrig ätit det, och älskade det, så det var kul!!!
 
I fredags blev det en långpromenad till Bertilssons stuga för lunch. Mys!
Kul att visa dessa ställen som man tycker så mycket om!
 
På vägen hem tog vi en unerbart god glass på Lejonet och Björnen också.
Toppen uppladdning inför träningspasset efteråt! :P
Jag fick nästan med Levke på ett pass i Bunkern, men sedan ångrade hon sig och ville titta på i stället. Och tur var väl det, för det var väl inte riktigt något nybörjarpass! :P
En vädigt liten skara var vi, men hårt köre vi som var där!
Heeeelt galet! Jobbigt och svettigt men kul!
Lite extra kul var det ju förtås att jag klarade flest varv! :P Men å anra sidan vet jag väl inte om jag gjorde övningarna bäst. Pull ups måste jag träna på! Det blev ju att jag hoppae upp och höll emot så gott jag kunde! Men nog kändes det i armar ändå! Push upsen blev det ju några på knä av, men gjorde så dem i alla fall på tå tills jag tyckte tekniken blev alltför kass och jag inte gick särskilt långt ner :P
 
 
Gårdagen spenderade vi i stan.
Vi åt lunch på The Barn.
Äntligen fick jag testat detta ställe som jag hört så mycket om och som är så svårt att boka bord på. Och det var riktigt gott! Särskilt söt potatis-pommesen, de var gudomliga!!!
 
Mot kvällen lämnade jag av min vän vid båten. Tiden gå fort när man har roligt!
 
Åkte hem och svirade om snabbt och lät för att åka till Mia på hennes 40-årsfest! Himla trevligt var det, med god mat och dryck, och mycket trevlga människor. Det blev några glas vin, men bara lagom, och det blev inte så sent.Skönt!
 
Så idag klarade jag av massa träning utan problem :) Eller ja, helt utan problem var et väl inte, jag kände mig lite småklen, men det gick ok i alla fall!
På förmiddagen cyklade jag till St. Jörgen på invigning av hinderbana där. Vi var ett gäng från Bunkern där, och massa annat folk. Kul! Man fick en massa bra tips och testade banan. Det var kul, men jag gjorde inte så bra ifrån mig som jag hade velat. Har en del att träna på!
 
Hem och käka och vila lite sen inför nästa pass!
I ddag blev det ett utepass med Niclas. Grymt kul! Mer hinderbane-träning. Vi bar med oss stockar som vi sprang med, lyfte osv, och sedan hoppade över och kröp under. Jobbigt och riktigt bra pass!
Och avsluae i bunkern med lite dips :)
Grymt gäng!!!
 
Gott att slappa i soffan nu :)
 
I morgon har jag en till ledig dag, får se om man kan hitta lite bär då kanske:)
Sen ska jag passa på att gå på måndags-träningen också, som jag aldrig kan gå på annars, i och med jobb. Och på onsdag drar mina pass igång....
 
Så, nu tror jag att jag fått ti en hyfsad uppdatering!
 
Ha en bra vecka! <3