Gott slut, gott nytt!

Borta bra men hemma bäst! Efter min härliga lilla semester i Dalarna och Värmland med familjen är det skönt att vara hemma!
Vämlands-vistelsen avslutades igår med lunchdejt med min kära gamla vän Lisa och hennes dotter Mimmi! Eller lunch-dejten blev väligt lång. Vi shoppade en massa också i Bergvik, och hann med en fika också. Supermysigt!!!
Detta gjorde också att jag kom iväg senare än jag tänkt. Men vad gjorde det, jag hade ju inget att stressa till. Så det blev en lugn resa i mörkret och snön. Jag stannade tilli Grums också och satte en liten domherre och ett ljus på fina morbrors grav <3
 
Ja, och dagen innan så hade vi lite mer julfirande med hela familjen. Mys att träffa tjejerna och syskonen igen! Och mamma hade som vanligt gjort helt ljuvlig mat! Fast efterrätten hade i alla fall jag varit delaktig i också :) Det var typ världens godaste chokladtårta!
Jag var dålig på att fota, men det här är i alla fall banankakan jag gjorde, en favorit jag vuxit upp med. Dessvärre orkade knappt någon äta av den!
Recept:
Välanvänt :P
 
Irma och farfar pysslade med lite fågelgodis också!
 
Dessutom fick jag sång och en tidig födelsedagspresent!
Mamma och pappa har fixat denna snygga, superbra symaskin till mig! Det har jag alltid önskat mig! Så nu får jag fixa mig ett projekt att sy också! Kul!!!
 
I dag var jag till jobbet en sväng och hälsade på och hämtade lite grejor.
Sedan hälsade jag på Paula och familjen, och grattade henne som fyllde år igår!
 
Sedan pasade jag på att träna Military i Skatås, då jag är ledig en måndag. Händer ju annars aldrig att jag kan! :( Och tur var det att jag gick, det var favoritinstruktören Johans sista pass :( Men får hoppas han kommer tillbaka, allra minst som vikarie...
Ett bra pass var det i alla fall, med mycket löpning, och så annat kul! Lite tokigt dock att vi skulle hoppa över (i ?) en bred bäck. Ja för jag lyckades inte hoppa över helt, jag badade fötterna. Lite kallt! He he. Men värst var att jag slog i kanten, så jag fick mig allt ett rejält sår på benet. Ja ja, det som inte dödar härdar :P Och så länge det inte är nån stukning eller benbrott så!
 
I morgon får det väl bli vila, inför Sylvesterloppet på onsdag. Men jag vet inte jag, känner mig inte i toppform direkt.... Har inte tränat riktigt som jag vill, och usch så man har ätit! Tänk om jag kunde lära mig att begränsa mig??!!! Samma sak varje år! Massa mat, och massa, massa godis och godsaker! ingen kul syn att stå på vågen i morse.... Och nej, jag säger inte att jag är tjock, men man har ju en vikt man trivs med. Och dit ska jag tillbaka! Hårdträning och bra mat nu!!!
 
Jag tror inte att jag kommer hinna blogga mer innan nyåret. I morgon flyttar jag till bästis Gabbi för att bo där ett par nätter! Det blir mys med mycket umgänge, god mat och dryck!
 
Så nu önskar jag alla ett gott slut och