Skön träningsdag!

Veckan har börjat suveränt!!!
Lite trött när klockan ringe i morse, efter att jag varit vaken på tok för länge i går. Men bara att pallra sig upp och trampa i väg så vaknar man!!! Och sen frukost och ett par koppar kaffe så blir ju det bra!
 
Var på jobbet ett par timmar innan jag fick låna snälla Evas bil och tog mig till Crossfit Eriksberg. Mötte upp kollegorna i Process gruppträning och där fick vi oss ett gött pass! Sånt som jag gillar, samma stuk som Bunkern. Svettigt värre!
Vi sprang en del, körde boxjump, burpees, squats, lyfte och sprang med vikter, lounges, hopprep mm.
Kul att få en bild på gruppen, med instruktören Yoav och hans och Helenas lilla dotter.
 
Tillbaka på jobbet tog jag en välbehövlig dusch! Och fyllde på med lunch förstås.
Åh så mysig Evas lilla Clio var. Jag är bra sugen på att skaffa mig en sån! Det ska funderas på!
 
När jag kom hem på eftermiddagen var jag riktigt trött, så efter lite mellanmål tog jag mig en snabb power nap på 10-15 minuter. Jag är så glad att jag är så grym på dessa! Till skillnad från så många andra som säger att de aldrig skulle kunna lägga sig, då skulle de sova flera timmar och bli  supertrötta. Jag somnar aldrig mer än 20 minuter och då är jag alltid mycket piggare sedan!
 
Nåväl, sedan trampade jag bort till Skatås för min inbokade massage med Anders.Äntligen har jag tagit tag i detta, det var så välbehövligt! Sååå skönt för nacke, axlar och rygg! Musklerna var allt rätt spända hä och var...
 
Hem en snabbis sedan, bytte om och joggade tillbaka till Skatås :D Ville inte missa Johans utepass!
Det var ett kul, annorlunda pass idag, då vi använde en kortlek där vi fick olika övningar, i svårighetsgrad och antal. Och också i lag. Vi fick hela tiden jobbiga övningar och många repetitioner!
Johan tog en bild på oss, snygga!
 
 
I morgon blir den mysfrukost igen, på Le Petité med Anna och förhoppningsvis Nettan och Eva. Mys mys!