IRONBABY!

Nu har det blivit ett uppehåll igen, men det har behövts. Jag skulle sänka tempot och ta det lugnare efter resan hade jag tänkt, men så har det inte riktigt blivit. Jag har haft fullt upp ändå! Dock tränat betydligt lugnare  så det är bra! 

Det är nu nämligen dags att berätta vår stora lycka- vi ska få en liten bebis till våren! En krabat som är en riktig ironbaby,  för han/hon har ju redan genomfört en Ironman! På Hawaii dessutom!
Jag var i ungefär vecka 10 när jag genomförde mitt livs utmaning! Jag måste ju erkänna att jag är ganska stolt!
Jag tänkte innan att jag skulle försvara mitt resultat med att jag faktiskt var gravid. Men jag är ju  nöjd med mitt resultat, så inte behöver jag försvara något. Vet inte ens om jag gjort det bättre om jag inte var gravid??!!
Sååå häftigt hur grym kroppen kan vara! Mitt största problem var ömma bröst, men det kunde jag ju lösa med dubbel bh! 😜
Så passande hittade vi första plagget till bebis! 
Jag har fått lite frågor om nästa utmaning- så nu vet ni! 😉 Inga nya lopp inplanerade! 
Men för att tänka framåt så är väl ett rimligt mål att genomföra Göteborgsvarvet 2020, ungefär ett år efter förlossningen.  Men vi får väl se... En sak i taget!
Väldigt glada är vi i alla fall! 

Och jag mår jättebra! Kan träna nästan som förut,  bara lite lugnare och är noga med att lyssna på kroppen! Kommer också dra ner lite på mina pass på Stc vid årsskiftet.  Lite för utmanande med Grit och cx när jag kommer till vecka 20 i alla fall...
Joggade drygt 8 km med pappan 😉😍 igår och det gick bra, förutom att jag blev kissnödig flera gånger och hade ömma bröst 😂 Men det överlever man! 
Det var ju så ljuvligt väder igår, så det var skönt att komma ut en sväng efter att ha jobbat hela helgen. Kallt men fint-vinter! ❄

För ett par veckor sedan var vi hos mamma och pappa.  Jag tror minsann att pappa blev väldigt glad för fars dags-presenten,  som mamma såklart också fick dela 💜


Dags att ta tag i denna nya veckan nu! Kvällsjobb idag innan ledig dag efter helg i morgon. 
Ha en fin vecka! 💜😘