Lärorik utbildningshelg!!!!

Jag tror minsann att jag har glömt att blogga hela veckan??!!! Vad hände?
 
Då kör vi lite uppdatering!
 
I tisdags sa jag upp mig från mitt jobb, där jag varit anställt sedan 2005! Det var en helt fantastiskt skön känsla! Och i torsdags skrev jag på för mitt nya jobb. Nu återstår det bara att se när jag kan komma loss. Men nu ser jag ljuset i tunneln i alla fall! :-) 
Det ska bli otroligt kul att göra något helt nytt! Och det något som jag verkligen brinner för- träning!
Visst, jag tycker massor om barnen också, jag kommer att sakna dem och annat, som utevistelsen, men det finns ju fördelar och nackdelar med allt!
 
Det har inte blivit så mycket träning som vanligt i veckan, lite förkylning har hängt kvar. Så tyvärr ingen löpning. Jag måste komma ikapp till veckan nu, det är knappt två veckor kvar till varvet!
Det blev som vanligt tisdagspasset i alla fall. På onsdagen tog jag på mig att jobba några timmar på Skatås, där det var kris, så det blev vila.
I torsdags blev det ett extra body pump pass. Då kom två stammisar, och så var kära Anoush och Chanel med också! Kul när vänner kommer med!
 
Jag hade tänkt mig ett löppass i fredags, men med hosta sittande i bröstet kändes det smartare att vila ut, för att inte riskera att göra det värre. Så i stället, efter att ha slutat tidigt, tog jag mig en tur till Backaplan och shopapde lite =) Tyckte jag var värd det, då jag fått bra lön och nytt jobb! Det måste ju firas!
Skulle inte shoppa mer, jag skulle spara, jag vet. Men jag ska spara med! :P
På kvällen blev det AW med Joanna, en kompis till henne, som i sin tur hade med sig en kompis, och så Anoush. Det var himla kul! Först en liten tur till trädgårn, för ett glas vin, men där var det bara soppa de bjöd på, så hungriga som vi var gick vi vidare. Då handlade vi på Lounge. Där var det himla trevligt med blandat folk och full fart. Jag hade bara tänkt mig nåt glas vin, men det var så gott, så "det sista" sa jag några gånger....=) Men var hemma till midnatt i alla fall.
 
Och jag skulle upp tidigt dagen efter. Eller 7.30 då. Och jag som knappt någon gång i mitt liv försvovit mig gjorde detta. Som tur var bara i 40 minuter, så jag hann ändå.
Trampade iväg till Angered Arena för PEAK utbildning. Det körde igång med träning direkt. Svettigt minst sagt! Sen har vi hållt igång i två hela dagar med massa träning och massa teori. Det var otroligt givande. Funktionell cirkelträning. Det ska bli ett nytt pass på de olika kommunala anläggningarna med gruppträning. Riktigt bra övningar som man har nytta av i vardagen! Jag blev riktigt inspirerad och sugen på att använda övningar både i min egen träning och på mina framtida kunder! Men så trött man blivit efter dessa dagar!
Jag cyklade ju dit också. Runt 15 km dit, jag provade lite olka vägar. Så det är sträckan jag ska cykla i framtiden! Kommer bli super! Vad fit jag ska bli! =)
 
Skönt med ett break nu till veckan, första maj på onsdag=ledig=sovmorgon! Det behöver jag efter helgen!