Sol mat och träning!!!

Passande rubrik tycker jag, och det är ju det absolut bästa som finns! Bortsett från familj och vänner förstås!
Men helgen har verkligen innehållit allt detta- helt fantastiskt!!!
 
Jag och Gabriella var sååå nöjda över oss själva igår! Ve genomförde ett helt fantastiskt pass på tre mil i det bästa vårvädret man kan få!!! Inga krav på hastigheten, utan huvudsaken var att vara ute en längre stund, och vårt mål var 3 mil, vilket vi klarade galant! Lite överallt var i och sprang, i helt fantastis natur- kolla in kartan!
Det var så himla härligt med, vi pratade om allt möjligt, tappade bort oss i konversationer och kom tillbaka....
Före passet! Dessvärre glömde vi efterbilden! Vi var liiite trötta då :P
Så himla härligt med alla vitsippor!
Och tussilago!
Vi hade med oss välbehövlig energi på turen. Av olika slag! :P Gabriella har lärt sig att extra salt kokt potatis är bra. Och det var faktiskt väldigt gott! Fast mest höll jag mig till min banan och russin :)
Sååå underbart med skogar, sjöar och allt!
Så mycket bättre väder än sist vi var på spängerna och sprang! Dock har vi vid det här laget sprungit lång, så vi börjar bli trötta!
 
 
 
Så jag mumsar och fyller på med enegi med mina russin! Kolla också in mina nya snygga skor! Jag är sååå nöjd med dem! 3 mil och inga problem alls med skavsår eller liknande!
Man var ju inte lite hungrig efter denna turen! Fyll på med lite snabb energi hos Gabriella innan ag tog mig hem för riktigt käk.
Sååå fascinerande bara att jag mådde fint sedan på eftermiddagen/kvällen! Var bara ännu hungrigare än vanligt! :P
 
Jag bakade en mumsig kladdkaka från Leilas recept http://www.leila.se/kladdkaka-med-lakritskola-och-flingsalt/recept/bakverk/index1,23.htm?id=3976 , med choklad/lakrits-kola och åkte till Andreas.
Där bjöds det på grillat hjortkött och lite skaldjur!
Och min kaka blev efterrätten!
Blev en lugn, mysig kväll.
 
I dag vaknade jag tidigt! Det var så soligt och ljust och jag var jätte-jätte hungrig! Kände mig bakfull! Vilket inte var fallet, jag drak ett glas vin igår. Men det måste ha berott på löpturen och jag behövde få i mig ännu mer. Så jag å lite frukost och längtade efter brunch!
 
Sen blev det brunch på Incontro för mig och Anoush. Supertrevligt, mysigt och gott! Dock är Linda käpp när det gäller buffé! Hon måste smaka på allt, och hon kan äta mängder! Men det var riktigt gott, och jag kände mig i alla fall inte längre bakis efterråt!
Vi blev sååå mätta! Så fterråt var det skönt att promenera till Brunnsparken. Sedan tog vi bussen till Anoush. Hann bara byta om, sedan åkte vi i väg till Bunkern. Vi tyckte i hade bra marginal med flera timmar eter att vi hade ätit, men var fortfarane mätta när i tränade!
Dock blev det bättre och bättre ju längre in i passet man kom, och det var verkligen skönt att ta ut sig!
I dag var det 80-minuters pass som gällde och det var
*kettlebells swing
*dips
*armhävningar
*sumo-marklyft med kettle bells
*knä till armbågar på chinsstång/situps
*liten löprunda ute.
Alla övningar gjorde vi 30 repetitioner av (utom löpningen då) och bara körde på varv efter varv. Nice!
Detta efter uppvärmning plus jobbig starter med utfall med kettlebell me rak arm. Sedan avslutade vi med snabb löpning utomhus.
Och ofattbart nog så var jag hungrig igen när jag kom hem! :P
 
I morgon blir det en välförtjänt vilodag. Då ska jag ta det riktgt lugnt och bar göra det jag känner för på morgonen/förmiddagen innan jobbet =)