Sommar!!!

Jag ligger visst efter lite och har inte haft tid, eller tagit tid till att blogga! Fullt upp hos mamma och pappa i helgen och sedan jag kom hem så har jag mest jobbat och tränat! Men nu så! :P
 
Idag har det äntligen varit sol och varmt. Sååå skönt! Hoppas verkligen att det fortsätter så! Man blir på gott humör!
 
Helgen hos mamma och pappa var jättebra! På fredagen svängde jag förbi syrrans jobb och hann säga hej och ses en liten stund i alla fall. Men sedan körde jag vidare ut till torpet i skogen.
På fredagskvällen fick jag äntligen min fish and chips som jag tjatat om att ja ville ha sedan jag hört talas om att mamma lagat det en annan gång! Det var gott! Som alltid när mamma lagar mat <3
 
Gott sedan med sovmorgon på lördagen. Men sedan satte vi igångoch målade!
Vi är flitiga jag och min mamma!
 
Sedan hade vi väl hoppats på lite mer sol än det var, men det var ok....
Gott med en lyxig och rätt nyttig lunch :)
 Blev en mumsig sallad på söndagen med!
Jag tog mig en springtur också på en timme. Testade att "springa" i skogen ner till sjön för att år backträning. Backträning blev det, men fort gick det inte, det var väldigt snårigt och svårt att ta sig fram! Skönt att få en tur i alla fall. Men jag kände mig lite seg. Vill få känn mitt flow i löpningen, det var längesen nu!
 
Gott med grillat och färskpotatis till middag! Och mn favorit-efterrätt marangswiss med jordgubbar. Mums!
 
På söndagen blev det lite mer målande och så lite bärande av ved. Gott med lite kroppsarbete och få hjälpa till lite!
På eftermiddagen kom kära lillebror också. Kul att få träffa honom en stund också, solbränd och fin efter att ha spenderat helgen på sjön med andre bror.
God mat igen med grillat, och rabarberpaj till efterrätt! Älskar ju rabarberpaj med! :P
 
Så körde jag hem i går morse. Perfekt när man börjar jobbet 13.30 på måndagar!
Och en lugn jobbkväll blev det. Han med ett litet benpass. Gott! Efter allt man ätit hela helgen så blir det hårdträning nu! Måste lära mig att inte överäta jämt!
Tidig dag idag, och en lugn sådan. Och så såg man solen ute- längtade ut!
Efter jobbet tog jag en springtur. Tänkte mig ett hyfsat långt pass och det blev 18 km, så det var väl bra. Men kände mig slö idag med :( Inte konstigt när man inte är van vid värmen än kanske, men ändå.... Sprang en del backar också i alla fall, så det var bra! Hittade lite nya vägar med, med långa backar, så det är perfekt!
 
Och ikväll har jag varit hos Madde och gjort ett massagebyte. Hur gött som helst!!!! Mina axlar och skuldror behövde det! Mina massagekompisar uppskattas mycket!!!
 
Nu ska det fixas med lite disk och sånt innan läggdags! Jag har bytt pass i morgon och jobbar 8.30-16.30. Lite gött; både lite sovmorgon och sluta ganska tidigt. Dvs jag kan träna i Bunkern! :D